Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim lidhur me Afatin e provimeve të Shtatorit për vitin Akademik 2019/2020

17 Gusht 2020

Afati i provimeve të Shtatorit për vitin Akademik 2019/2020

- Paraqitja e provimeve: 17.08.2020 - 02.09.2020

- Mbajtja e provimeve: 07.09.2020 - 30.09.2020

Për shkak të situatës së krijuar nga pandemia, kërkojmë nga të gjithë studentët të mbajnë distancën sociale dhe të pajisen me maska mbrojtëse!

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/