Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë për pjesëmarrje në seminar

16 Nëntor 2020

Shtëpia Botuese New Era Publications do te mbaje një seminar online, ftojmë të gjithë stafin dhe studentët që të ndjekin seminarin.

Seminari trajton tematika, se si të përmirësojmë jetën tonë dhe të zgjidhim pengesat e padukshme në jetë, dhe si të përmirësojmë biznesin.

Ky seminar do të mbahet me datë 20 Nëntor, në orën 20:00.

Linku  ku mund të regjistrohen të gjithë të interesuarit.

https://newerapub.com/webinar/beyond-business/

Kodi qe do te vendosni është: library


<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS