Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Dita informuese -SMART4ALL

17 Nëntor 2020

Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren, do të organizojë takimin e parë me emrin "Dita informuese" në gjuhën shqipe për aplikantët e mundshëm me origjinë nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia dhe Mali i Zi, me datën 20/11/2020 nga ora 11:00. Qëllimi i projektit SMART4ALL është të lidhë kompanitë inovative me një ide të zhvilluar me institucionet dhe kompanitë e BE-së përmes dhënies së granteve që do të mundësojnë financimin e transferimit të njohurive dhe teknologjisë dhe mbështetjen përmes shërbimeve të trainimit të ekspertëve kryesorë botërorë në etikë, teknologji, financim dhe zhvillim të biznesit.Theksi i veçantë do të vihet në thirrjen e ardhshme, veçanërisht në CTTE-Cross Domain Technology Transfer Experiments, që synon të filloj nga 01/12/2020. Për regjistrim shkoni në linkun: https://www.eventbrite.com/e/dita-informuese-per-projektin-smart4all-tickets-128738902523

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit