Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë për Mbledhje Komemorative

26 Mars 2021

Ftesë për Mbledhje Komemorative për të nderuar personalitetin dhe veprën e Prof. Ass.  Dr. Rifat Hoxha, profesor i Fakultetit të Ekonomisë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren.

Mbledhja Komemorative mbahet sot në orën 13:00, në Amfiteatrin e Madh në UPZ.

Mbledhja do të mbahet duke respektuar rekomandimet e institucioneve kundër Covid-19.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit