Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

01 Prill 2021

Njoftohet personeli i Universitetit se, bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare nr. 03/L-064 dhe kalendarin e festave për vitin 2021, nuk do të punohet më:
05. 04. 2021 ditë e hënë   (Pashkët Katolike) dhe 09. 04. 2021 ditë e premte (Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës)

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit