Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM - Ditë Pushimi

16 Shkurt 2021

 

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrativ i Universitetit ''Ukshin Hoti'' në Prizren, se sipas kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, ditët si në vijim do të jetë pushim.

 

17 Shkurt 2021, Dita e Pavarësisë

 

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/