Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 10/06/2015 - Njoftim për bursa studimore

  Njoftim për bursa për studime jashtë vendit

 • 08/06/2015 - ”Drini poetik” shtrihet edhe në UPZ

  Në Prizren takimi do të mbahet tek sheshi i lidhjes “Ora e Lidhjes” në orën 11:00, ndërsa në orën 13:00 në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, në Amfiteatrin e Fakultetit...

 • 04/06/2015 - INVITATION

  TRANSFORMATIONAL LEADERSHIP PROGRAM – SCHOLARSHIPS AND PARTNERSHIPS Informative Session for the Call for Applications – Master’s Degree Program When: Wednesday, June 10th, 2015, 11.00 –...

 • 03/06/2015 - VENDIM

  Mbi ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2014/15

 • 27/05/2015 - Ftesë - Prof. Muharrem Faiku mbron temën e doktoraturës

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit, që kanë mundësi të marrin pjesë, se më 29.05.2015(të premten), në orën 9:00 në Universitetin Publik të Vjenës,...

 • 26/05/2015 - VENDIM

  Mbështeture në dispozitat e nenit 28 paragrafit 1.2 dhe 1.17 të Statutit të UPZ-së Nr.04 - V- 621 dt. 30 maj 2013,e në përputhje me kompetencat qe ka, Rektori i UPZ-së, më datë 25.05.2015...

 • 26/05/2015 - FTESË - Prezantimi i librit “Mashtrimi i Madh” i autorit Bardhyl Mahmuti

  Më 1 Qershor 2015 (të hënën), në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren do të bëhet prezantimi i librit “Mashtrimi i Madh” i autorit Bardhyl Mahmuti.!

 • 25/05/2015 - NJOFTIM

  Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë e Kosovës në bazë të Marrëveshjes së Mirëkuptimit me Kolegjin Amerikan të Thessalonikit (ACT)-Greqi shpallin konkurs për ndarjen e bursave...

 • 23/05/2015 - Njoftim

  Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta...