Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 26/11/2018 - NJOFTIM

  Për nderë të festës së 28 Nëntorit, të mërkurën në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren do të jetë ditë pushimi.

 • 23/11/2018 - Njoftim

  Afati shtesë për shkarkimin e fletëpagesës dhe regjistrimin semestrit dimëror për studentët e të gjitha njësive akademike në të dy nivelet e studimeve është nga data 23.11.2018 deri me...

 • 22/11/2018 - Ftesë pë pjesëmarrje në takim Informues nga zyra ERASMUS+ Prishtinë

 • 22/11/2018 - Përsëritje të konkursit Nr.01-145 për angazhimin e personelit akademik

 • 21/11/2018 - Njoftim për kandidatin e suksesshëm

 • 20/11/2018 - Njoftim

  Ftohen të gjithë studentet përfitues të bursës nga Universiteti ’’Ukshin Hoti” Prizren, sipas konkursit te datës 15.03.2017, perkatesisht vendimit te komisionit nr. 01-160 të datës...

 • 20/11/2018 - LAJMËRIM

  Lajmërohen të gjithë studentët, profesorët, asistentët dhe personeli administrativ e teknik të Universitetit Publik ”Ukshin Hoti” në Prizren, se të enjten, me datën 22 Nëntor 2018, në...

 • 16/11/2018 - FTESË

  FIQ ka filluar implementimin e projektit “Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë”. Të premten në orën 10:00 në Amfiteatrin e Fakultetit të Ekonomisë, organizon një...

 • 15/11/2018 - NJOFTIM PËR LISTË TË NGUSHT