Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 31/10/2014 - NJOFTIM

  Lista e kanditatëve të pranuar në programin Master "Trashëgimi Kulturore dhe Menaxhim i Turizmit", në vitin akademik 2014/2015

 • 30/10/2014 - KONKURS

  Konkursi (Rishpallje) për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve pasdiplomike - master për vitin akademik 2014-2015

 • 30/10/2014 - Njoftim për Anulimin e Konkursit

  Anulohet Konkursi i shpallur më nr. 01-1345 datë 03.10.2014 në gazetat ditore, të datës 03. 10 .2014, për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve pasdiplomike master në...

 • 29/10/2014 - VENDIM

  Vendim mbi lejimin e ri regjistrimit për herë të tretë

 • 28/10/2014 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët e liruar nga pagesa e semestrit nga Komisioni për vitin Akademik 2013/2014

 • 26/10/2014 - NJOFTIM nga FSHK (per nivelin MSc)

  Me poshte mund te gjeni rezultatet e pranimit ne konkursin e shpallur per studimet Master ne FSHK.

 • 24/10/2014 - VENDIM

  Afati i Nëntorit 2014

 • 24/10/2014 - NJOFTIM - OBAVJEŠTENJE

  Treći rok za upis se produžava do ponedjeljka, 27.10.2014. godine. Afati i tretë për dorëzimin e dokumenteve është e zgjatur deri të hënën, 27.10.2014

 • 23/10/2014 - NJOFTIM

  Lista e studenteve që janë pranua në studimet Master në Fakultetin Ekonomik dhe lista që do të nënshtrohen provimit pranues.