Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 21/05/2015 - NJOFTIM

  Më 22.5.2015, në oren 11:00 në UPZ Prof.dr.Mark Marku nga Universiteti i Tiranës, mban ligjerate publike.

 • 21/05/2015 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit se më 22.05.2015(të premten) në orën 14:30 në Amfiteatrin e Madh, Prof. Dr. Suzana Panariti, profesoreshë në Universitetin...

 • 21/05/2015 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit se më 23.05.2015(të shtunën) në orën 11:00 në amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik, Robert Gjedia do të mbaj leksionin...

 • 18/05/2015 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe të gjithë të interesuarit se më 23.05.2015, Prof. Dr. Ismet Salihu do të mbajë ligjëratë në UPZ.

 • 18/05/2015 - NJOFTIM

  Të nderuar studentë, mësimdhënës dhe ju dashamirës të shkencës. Fakulteti i Filologjisë në Prizren do të organizon disa ligjërata të hapura me disa profesorë të ftuar.

 • 16/05/2015 - NJOFTIM

  për vazhdimin e afatit të Konkursit

 • 08/05/2015 - Njoftim

  Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, se të hënën, më 11.05.2015, do të jetë ditë pushimi për nderë të Ditës së Evropës(bazuar në...

 • 06/05/2015 - NJOFTIM

  Njoftim për Korrigjim Konkursi

 • 06/05/2015 - KONKURS

  Për lirimin nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Prizrenit për vitin akademik 2014/2015