Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 19/02/2019 - KONKURS PLOTËSUES

  Konkurs plotësues për angazhimin e personalit akademik sipas konkursit Nr. 01-19/A

 • 19/02/2019 - NJOFTIM

  ANULIM KONKURSI

 • 19/02/2019 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, se me vendim të Senatit, semestri veror fillon më datën 25.02.2019 dhe përfundon më datën 3.06.2019.

 • 19/02/2019 - LAJMËRIM

  LAJMËROHEN TË GJITHË STUDENTËT E TË DY DREJTIMEVE TË STUDIMEVE TË NIVELI MASTER DHE STUDENTËT E VITIT TË TRETË TË NIVELIT BACHELOR AB DHE MN SE ME DATË 20.02.2019

 • 13/02/2019 - Raportet për angazhimin e stafit akademik sipas njësive akademike (Fakultete), të konkursit të datës 28.01.2019

 • 12/02/2019 - 2019 Fulbright Specialist Program Open for Submission of Project Requests

  For the Spring/Summer Term 2019, applications must be submitted via the World Learning portal by February 28, 2019. For the Fall/Winter Term 2019, applications must be submitted via the World...

 • 12/02/2019 - Scholarship Opportunities in Taiwan

  The ICDF scholarship sponsors the designated Master’s or PhD programs in universities. The benefits of the scholarship include airfare, housing, tuition, insurance, textbook costs and monthly...

 • 11/02/2019 - NJOFTIM për zgjedhjen e personelit akademik

  Senati i Universitetit “Ukshin Hoti” në mbledhjen e mbajtur më 08.02.2019, duke miratuar raportet e Komisioneve Recensuese dhe të Komisionit të Studimeve, vendosi për pranimin e këtyre...

 • 11/02/2019 - THIRRJE PËR APLIKIM

  Fakulteti Juridik i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, në bashkëpunim me Odën e Avokatëve të Kosovës, i përkrahur nga Aktiviteti i USAID-it “Drejtësia Vlen” fton studentët e...