Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 17/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërohet të gjithë studentët e pranuar nga listat e shoqatave të dalura nga lufta e UÇK-së se tërheqja e dokumenteve bëhet duke filluar nga sot me 17 Nentor 2014 deri nesër me 18 Nëntor...

 • 13/11/2014 - VENDIM

  Vendimi mbi hyrjen në provimi pranues për kandidatët që kanë apliku në Fakultetin Ekonomik në Programet Master

 • 10/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërohen studentët që kanë aplikuar për studimet Master në Fakultetin Ekonomik se provimi pranues do të mbahet me datën 13.11.2014 në ora 12:00. Provimit do t'i nënshtrohen vetëm...

 • 10/11/2014 - NJOFTIM

  LISTA E APLIKUESVE TË PRANUAR NË PROGRAMIN: MASTER ADMINISTRIM BIZNESI DHE MASTER NË KONTABILITET DHE AUDITIM

 • 04/11/2014 - NJOFTIM - OBAVJEŠTENJE

  Lista e sudentëve që janë pranuar në gjuhën Boshnjake në afatin e tretë në Fakultetin e Edukimit (Programi fillor) - Gj.Boshnjake Spisak studenata koji su primljeni u Bosanski jezik u...

 • 31/10/2014 - NJOFTIM

  Lista e kanditatëve të pranuar në programin Master "Trashëgimi Kulturore dhe Menaxhim i Turizmit", në vitin akademik 2014/2015

 • 30/10/2014 - KONKURS

  Konkursi (Rishpallje) për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve pasdiplomike - master për vitin akademik 2014-2015

 • 30/10/2014 - Njoftim për Anulimin e Konkursit

  Anulohet Konkursi i shpallur më nr. 01-1345 datë 03.10.2014 në gazetat ditore, të datës 03. 10 .2014, për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve pasdiplomike master në...

 • 29/10/2014 - VENDIM

  Vendim mbi lejimin e ri regjistrimit për herë të tretë