Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 22/12/2014 - NJ O F T I M

  Njoftohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren se vërtetimi i semestrit veror të vitit akademik 2013/2014 dhe regjistrimi i semestrit dimëror të vitit akademik 2014/2015 do...

 • 22/12/2014 - VENDIM

  Vendim mbi kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve për vitin akademik 2014/2015

 • 16/12/2014 - Akademi përkujtimore për mësuesin dhe patriotin Ibrahim J. Fehmiu

  Ftoheni të merrni pjesë në Akademinë përkujtimore kushtuar mësuesit dhe patriotit të madh Ibrahim Fehmiu, me rastin e 63 vjetorit të vdekjes së ti. Akademia përkujtimore mbahet në...

 • 12/12/2014 - Njoftim

  Njoftohen të gjithë studentët dhe profesorët e nivelit Master në Fakultetin Ekonomik dhe në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike se të hënën më 15/12/2014 në orën 11:00 në Amfiteatrin e...

 • 11/12/2014 - NJOFTIM

  Komisioni ka shqyrtuar të gjitha ankesat e studentëve. Studentët që janë fitues të bursave universitare janë:

 • 09/12/2014 - NJ O F T I M

  Njoftohen studentët të cilët janë përfitues të Bursës së Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” për vitin akademik 2013/2014, që urgjentisht të lajmërohen në zyrën e financave...

 • 08/12/2014 - VENDIM

  Në Programet Master, viti akademik 2014/2015, gjegjësisht semestri dimëror (ligjëratat) fillojnë më datë 15.12.2014

 • 04/12/2014 - NJOFTIM

  MBROJTJE DOKTORATURE

 • 04/12/2014 - LAJMËRIM

  Lajmerohen studentët që kanë aplikuar për studime master në Fakultetin Ekonomik se sot prej orës 13:00 do të shqyrtohen ankesat e tyre pranë Komisionit në SALLËN Nr.200.