Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 26/01/2018 - Konkurs

  PËR ANGAZHIMIN E PERSONELIT AKADEMIK NË BAZË TË NEVOJAVE TË NJËSIVE AKADEMIKE Angazhimi me honorar i personelit akademik do të bëhet në pajtim me dispozitat e Statutit të Universitetit...

 • 24/01/2018 - VENDIM

  Vendim për kushtet e regjistrimit të vitit vijues të studimeve të nivelit master.

 • 19/01/2018 - KONKURS PËR STAF TË RREGULLT AKADEMIK

  Me bazë në nenin 8 të Ligjit të Punës nr. 03/L-212, UA nr. 07/2017, nenit 26 të Ligjit mbi Arsimin e Lartë të Kosovës nr. 04/L-037 si dhe dispozitat e nenit 47 paragrafi 1.3 të Statutit nr....

 • 17/01/2018 - Lajmërim

  Lajmërim për Aplikim në Raundin e 11-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018

 • 12/01/2018 - Ftesë - Ambasadori Britanik Ruairi O’Connell do të takojë studentët e UPZ-së

  Ambasadori Britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell do të vijë për një vizitë në Prizren ditën e hënë, me 15 janar 2018 dhe do të vizitojë edhe Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren....

 • 10/01/2018 - NJOFTIM

  U NDANË TRE BURSA PËR TRAJNIME PËRGATITORE PËR CERTIFIKIM NË “QuickBooks Certified User®“ PËR STUDENTAT E FAKULTETIT EKONOMIK

 • 05/01/2018 - Njoftim

  Duke u bazuar në ligjin nr. 03/L-064 për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës, ju njoftojmë se më datën 08.01.2018, ditë e hënë, do të jetë ditë pushimi në Universitetin “Ukshin...

 • 18/12/2017 - Njoftim

  Në pamundësi të organizimit dhe aplikimit të mësimit praktik - Ushtrimin e praktikave me grupe të studentëve nëpër institucione relevante profesionale, me datën 19.12.2017, në ora 14:00,...

 • 18/12/2017 - LAJMËRIM

  Kompania Melita&Partners Përfaqsuese e QuickBooks®, Intuit Affiliate Partner dhe Certiport Authorized Testing Center, me qëllim të ngritjes së aftësive dhe kompetencave profesionale të...