Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 15/12/2017 - KONKURS PËR PUNË PRAKTIKE PËR STUDENTËT E UPZ-SË

  Ftohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren që të aplikojnë për punë praktike në administratën e Universitetit. Puna praktike ka si objektiv që t’ju ofrojë studentëve...

 • 08/12/2017 - NJOFTIM PËR KANDIDATIN E SUKSESSHËM

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren duke u bazuar në dispozitat ligjore të nenit 41, paragrafi 2 të Rregullores Nr. 02/2010 për Procedura e Rekrutimit në Shërbimin Civil, bënë njoftim...

 • 05/12/2017 - Njoftim për Studentët

  MC Donald’s (Ardian Gashi, menaxher i tri pikave në Gütersloh) i fton të gjithë studentët të cilët i plotësojnë kriteret e më poshtme që të aplikojnë për punësim në MC Donald’s...

 • 30/11/2017 - Ftesë

 • 29/11/2017 - Njoftim

  Duke u bazuar në raportin sipas referencës 03-306 të Komisionit Profesional për Vlerësimin e Kritereve dhe Zhvillimin e Procedurave të Rekrutimit i formuar nga Sekretarit i Përgjithshëm të...

 • 27/11/2017 - Ftesë për promovim libri!

  Ftesë për promovim libri! -Prof. Dr. Artan Nimani - 29.11.2017 në orën 13:00, Fakulteti Ekonomik

 • 25/11/2017 - Prof. Dr. Jörg Meier profesorë në Universitetin e Tirolit viziton UPZ-në

  Prof. Dr. Jörg Meier profesorë në Universitetin e Tirolit viziton UPZ-në. Prej 26 deri më 30 Nëntor 2017

 • 21/11/2017 - FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE

  Shoqata Ndërkombëtare për Kërkime në Shkencat Shoqërore (IASSR) në bashkëpunim me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” në Kosovë kanë nderin t'ju ftojnë në pjesëmarrje në...

 • 21/11/2017 - FTESË

  Me këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në debatin e UNIVERSITETIT TË PRIZRENIT që po organizohet në Prizren me datën 22 Nëntor 2017 në orën 11:00 paradite. Debati do të zgjasë rreth...