Kontaktoni Dekanin e Fakultetit te Shkencave Kompjuterike

Fakultetin e Shkencave Kompjuterike mund ta kontaktoni ne adresen e me poshteme. Gjithashtu te gjithe  ata qe kan ndonje vrejtje apo sugjerim mund te na kontaktoni ne adresen e me poshteme:

ADRESA

Rruga e Shkronjave, nr. 1 
20000 Prizren, 
Republika e Kosovës

KONTAKTI

Tel: 029 232-140
Email: dekanati.shk@uni-prizren.com (Rektorati)

photo

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së