Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Alexandra Papadopoulou, Shefe e misionit të EULEX-it mbajti ligjëratë në UPZ

23 Maj 2017

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të martën ka mbajtur një ligjëratë, Zonja Alexandra Papadopoulou, Shefe e misionit të EULEX-it në Kosovë. Ajo foli për mandatin e këtij misioni, të arriturat e shënuara dhe sfidat me të cilat ballafaqohet sistemi i drejtësisë në Kosovë. Po ashtu ajo zhvilloi një debat mjaftë produktiv me stafin e akademik të këtij Fakulteti, duke u ndarë e impresionuar. Ajo theksoi se Fakulteti Juridik i UPZ-së është i njohur për të mirë pasi po nxjerrë kuadro mjaftë të përgatitur. Zonja. Papadopoulou, përkatësisht në Fakultetin Juridik ka ardhur me ftesë të dekanit, Prof. Dr. Arif Riza. Me këtë rast dekani Riza e falënderoi shefen e misionit të EULEX, për vizitën dhe ligjëratën mjaftë përmbajtjesore.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.