Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Reagim ndaj personave të papërgjegjshëm që po abuzojnë me emrin e UPZ-së me profile të rrejshme në facebook

29 Shtator 2017

Reagim ndaj personave të papërgjegjshëm që po abuzojnë me emrin e UPZ-së me profile të rrejshme në facebook

Në rrjetet sociale, posaçërisht në Facebook persona të papërgjegjshëm kanë hapur një llogari në emër të Universitetit “Ukshin Hoti” dhe po bëjnë postime në emër të UPZ në mënyrë abuzive. Menaxhmenti i Universitetit informon opinionin se një gjë e tillë është bërë pa dijenin dhe pëlqimin UPZ-së dhe se janë duke u ndërmarr masat e nevojshme për mbylljen e kësaj faqeje dhe vënien para përgjegjësisë të atyre që po abuzojnë në emër të UPZ. Menaxhmenti ju bënë me dije të gjithë atyre që po keqpërdorin emrin e UPZ-së për qëllimet e tyre çfarëdo qofshin ato, se do të ndiqen edhe penalisht nga organet përgjegjëse.

Me nderime,

 

Menaxhmenti i Universitetit “Ukshin Hoti” - Prizren

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.