Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Në UPZ u promovua libri i radhës i Prof. Dr. Artan Nimanit

29 Nëntor 2017

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren të mërkurën është bërë promovimi i librit të radhës me titull “Bazat e menaxhimit ndërkombëtar” i Prof. Dr. Artan Nimani, i cili njëherësh është edhe anëtar i Këshillit Drejtues të UPZ-së. Në një ceremoni të rastit që është organizuar kanë marr pjesë mysafirë të shumtë nga bota akademike, institucionet qendrore, FSK, Policia, etj.. Në fjalën tij para të pranishmëve, Prof. Dr. Ramë Vataj, rektor i UPZ e vlerësoi lartë punën akademike të profesor Nimanit duke theksuar se kontributi i tij në këtë fushë është mjaftë i dobishëm për studentët e kësaj lëmie në vend dhe më gjerë. Po ashtu edhe Prof. Dr. Halil Kukaj u.d. Dekan i Fakultetit Ekonomik në cilësi të redaktorit të librit dhe Prof. Dr. Sabahajdin Cena në cilësi të recensentit theksuar se Prof. Nimani ka bërë një punë të jashtëzakonshme në këtë libër duke e inkurajuar që të vazhdoj punën e tij edhe më tutje. Prof. Nimani, autori i librit falënderoi të gjithë ata që kanë kontribuar në këtë libër në forma të ndryshme. Ai theksoi se do të vazhdoj ta japë kontributin e tij aty ku kërkohet.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.