Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rektori Vataj priti në takim Milot Krasniqin, kryetarin e ri të Parlamentit Studentor

13 Prill 2018

 

Rektori i Universitetit „Ukshin Hoti“ në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, të premten ka pritur në takim Milot Krasniqin, i cili është zgjedhur kryetar i Parlamentit të Studentëve të UPZ-së dhe anëtarë e tjerë të këtij organi më të lartë të strukturave studentore në universitet. Në takim ishte dhe kryetari i gjertanishëm dhe në detyrë, Arianit Berisha. Rektori Vataj i uroi studentët për organizimin e zgjedhjeve në frymë demokratike dhe konkurruese pa asnjë problem. Ai e falënderoi kryetarin e gjertanishëm, z. Berisha për kontributin e tij në përfaqësimin e studentëve por edhe në organet vendimmarrëse të universitetit. Kryetarit të ri i dëshiroj suksese dhe e siguroi se do t’i mbështesë në çdo iniciativë në interes të studentëve. Ndërkaq, kryetari Milot Krasniqi e siguroi rektorin Vataj se do ta ketë mbështetjen e pa kursyer të studentëve në angazhimet e tij për të avancuar universitetin në çdo aspekt, duke theksuar punën e madhe që e ka bërë gjerë tani.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.