Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren mbahet provimi pranues për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2018/2019

19 Korrik 2018

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren sot po mbahet provimi pranues për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2018/2019

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjten është mbajtur dita e parë e provimit pranues për regjistrimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2018/2019, në afatin e parë. Procesi është zhvilluar pa probleme nëpër të gjitha njësitë akademike, në përkujdesjen e komisioneve përkatëse. Prorektori i UPZ-së, Prof. Dr. Kadri Kryeziu i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, z. Burim Berisha dhe bashkëpunëtor të tjerë kanë vizituar secilën njësi akademike ku është siguruar se gjithçka po shkon në bazë të rregullave përkatëse dhe në bazë të meritës. Prorektori u uroi kandidatëve suksese në provimin pranues. Prorektori Kryeziu i njoftoi kandidatët se do të ketë edhe një afat të dytë për të gjithë ata që nuk do të arrijnë pikët e nevojshme për regjistrim në afatin e parë.

Interesimi për të studiuar në UPZ është i kënaqshëm përderisa konkurrenca më e madhe është në Fakultetin e Edukimit dhe të Filologjisë.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.