Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Milot Krasniqi nisi detyrën e Kryetarit të Parlamentit Studentor në UPZ

01 Tetor 2018

Studenti i Fakultetit Juridik, të hënën ka nisur detyrën e kryetari të Parlamentit Studentor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren. Krasniqi detyrën e pranoi nga kryetari i gjertanishëm i PS-së, Arianit Berisha, student në Fakultetin e Ekonomisë. Në një ceremoni solemne të organizuar me këtë rast ka marr pjesë edhe Rektori i UPZ-së Prof. Dr. Ramë Vataj dhe përfaqësuesi i Këshillit Drejtues njëherësh profesor në Fakultetin e Ekonomisë, Prof. Dr. Artan Nimani dhe Sekretari i Përgjithshëm, Burim Berisha. Krasniqi e falënderoi Berishën për kontributin e dhënë në avancimin e çështjeve studentore në nivel universiteti. Ndërsa Berisha ja uroi postin Krasniqit duke i dëshiruar suksese. Rektori Vataj po ashtu uroi Krasniqin për pranimin e detyrës dhe falënderoi për kontributin Berishëm.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.