Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Në UPZ u promovua libri “Distribution atlas of vascular plants in Albania” i botanistit nga Butapesti, Prof. dr. Zoltán Barina

17 Tetor 2018

Në UPZ u promovua libri “Distribution atlas of vascular plants in Albania” i  botanistit nga Butapesti, Prof. dr. Zoltán Barina

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, të mërkurën është bërë promovimi i librit “Distribution atlas of vascular plants in Albania” botuar nga botanisti nga Butapesti, Prof. dr. Zoltán Barina.

Rektori i UPZ-së, Prof. Dr. Ramë Vataj, me këtë rast ka mbajtur një fjalë rasti. Rektori Vataj tha se ka nderin dhe kënaqësinë që në emër të UPZ-së dhe stafit të shpreh mirëseardhje autorit të librit shumë të rëndësishëm për fushën përkatëse.

 

Ndërkaq, autori i librit Prof. dr. Zoltán Barina, po ashtu shprehi nderin dhe kënaqësinë që ju ka dhënë mundësia që të promovojë punën e tij në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit në UPZ.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.