Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Nimani e Kukaj pritën në takim konzullën e përgjithshme të Turqisë në Prizren, Eylem Atunya

03 Dhjetor 2018

Prof. Dr. Artan Nimani, anëtar i Këshillit Drejtues në UPZ dhe Prof. Dr. Halil Kukaj, dekan në Fakultetin e Ekonomisë të hënën ka pritur në takim konzullën e përgjithshme të Turqisë në Prizren,  Eylem Atunya. Në takim është diskutuar për mundësinë e bashkëpunimit. Profesor Nimani dhe dekani Kukaj e njoftuan konzullën për të arriturat, zhvillimet dhe të sfidat me të cilat ballafaqohet universiteti. Ata theksuan se shteti turk ka dhënë kontribut të madh për zhvillimin e këtij universitetit dhe presin që bashkëpunimi të vazhdoj edhe në të ardhmen. Konsullja i falënderoi për pritjen dhe shprehi gatishmërinë për mbështetjen e Fakultetit të Ekonomisë dhe UPZ-së në përgjithësi.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas