Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Urimi i u.d. Rektorit Temaj për Vitin e Ri 2019!

31 Dhjetor 2018

Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj - u.d. Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren ua uron Vitin e Ri 2019 studentëve, profesorëve, stafit të administratës dhe të gjithë qytetarëve.

Përderisa festojmë ndërrimin e motmoteve në vatrat tona me familjet dhe miqtë tanë, të reflektojmë me dashuri për njëri tjetrin.

Gjatë vitit që e lamë pas, Universiteti ka shënuar shumë suksese, mirëpo është përballur edhe me shumë sfida të cilat po i tejkalojmë bashkërisht.

Viti 2019 urojmë t’i plotësojë aspiratat e të gjithëve dhe të jetë vit i sukseseve të reja.

Gëzuar Vitin e Ri 2019!

Me nderime,

Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj – u.d. Rektor

Universiteti “Ukshin Hoti” - Prizren

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.