Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Prof. Asoc. Dr. Kadri Kryeziu, u.d. Prorektor për Marrëdhënie me Jashtë në UPZ, po merr pjesë në Konferencën me temë: Ndërtimi i shteteve më të fuqishme në Evropën Juglindore

07 Shkurt 2019

Prof. Asoc. Dr. Kadri Kryeziu, u.d. Prorektor për Marrëdhënie me Jashtë në UPZ, po merr pjesë në Konferencën me temë: Ndërtimi i shteteve më të fuqishme në Evropën Juglindore: Fuqizimi i sundimit të ligjit, mbrojtjes së të drejtave të njeriut dhe minoriteteve që mbahet në Swiss Diamond Hotel Prishtina. Në këtë konferencë të organizuar në disa panele, po marrin pjesë edhe Z. Naim Rashiti, Drejtor Ekzekutiv i Grupit për Ballkan, Znj. Dhurata Hoxha, Ministre e Integrimit Evropian, Kosovë Z. David Cullen, Udhëheqës i divizionit për Ballkanin Perëndimor, DG NEAR Z. Steven Blockmans, Udhëheqës i divizionit për politik të jashtme të BE-së, CEPS Z. Artan Grubi, Deputet, Kryetar i Komisionit për Çështje Evropiane, Republika e Maqedonisë Veriore dhe shumë personalitetet dhe përfaqësues të institucioneve të rëndësishme ndërkombëtare.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.