Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

UPZ sivjet do të organizoj konferencë shkencore në bashkëpunim me disa universitete turke

08 Mars 2019

UPZ sivjet do të organizoj konferencë shkencore në bashkëpunim me disa universitete turke

Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren të premten e kanë vizituar një delegacion nga universitetet turke. Delegacioni ishte në përbërje nga Prof. Omur Ceylan nga Universiteti “Katip Celebi” në Izmir, Prof. Dr. Ozkul Cobanoglu nga Hacettepe University dhe M. Zeki Baykal nga Matif Vakfi. Ata u pritën nga u.d. Rektori Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, Prof. Ass. Dr. Soner Yildirim, profesor dhe anëtar i Këshillit Drejtues, Prof. Ass. Dr. Elsev Brina-Lopar. Në takim është diskutuar për mundësinë e realizimit të një konference shkencore të përbashkët në UPZ gjatë këtij viti. Partnerët u morën vesh që të mbahet konferenca, ndërsa për detajet mbeti të diskutohet në ditët në vijim.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas