Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ulrich Hörmann nga ÖAD-Austria mbajti ligjëratë në UPZ

08 Maj 2019

 

Z. Ulrich Hörmann nga ÖAD-Austria të mërkurën ka vizituar Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren ku është takuar me Dekanin e Fakultetit të Filologjisë, Prof. Asoc. Dr. Shkëlqim Millaku dhe më pastaj ka mbajtur një ligjëratë para studentëve dhe profesorëve të këtij fakulteti, nga dega e gjuhës gjermane.

Dekani Millaku e falënderoi për vizitën z. Hörmann ku theksoi se OAD ka dhënë kontribut të madh për UPZ-në dhe Kosovën në përgjithësi për çka u jemi mirënjohës.

z. Hörmann tha se ndihet i nderuar që po viziton sot UPZ-në dhe Fakultetin e Filologjisë, dhe që mbanë ligjëratë para studentëve dhe profesorëve të degës së gjermanishtes. Ai theksoi se do të vazhdojë mbështetjen e UPZ-së dhe posaçërisht degën e gjuhës gjermane, nga e cila organizatë tani disa vite jep mësim një lektorë.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas