Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Përfaqësues të projektit “Zbatimi i Teorisë në Praktikë” vizituan UPZ-në

14 Qershor 2019

Përfaqësues nga Kolegji Ndërkombëtar i Mitrovicës (IBCM) Prof. Mihine Kerolli, Drejtore Egzekutive e Kolegjit dhe Alfya Urazaeva e vizituan Universitetin “Ukshin Hoti”në Prizren në kuadër të projektit “Zbatimi i Teorisë në Praktikë” (T2P). Në takim janë pritur nga Prof. Ass. Dr. Shemsi Morina Prorektor për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore, Prof. Ass. Dr. Soner Yildirim Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Ngritje të Cilësisë, udhëheqësi i projektit T2P në UPZ Jasmin Jusufi, Koordinatorin e Qendrës T2P Prof. Bekim Berisha dhe Drejtorin e Zyrës për Marrëdhënie me Jasht Përparim Avdullahu. Është diskutuar për punën e deritanishme, mbarëvajtjen dhe  aktivitetet që priten të zhvillohen në të ardhmen. Menaxhmenti i UPZ-së është zotuar për kryerjen e obligimeve në kuadër të projektit përfshirë funksionalizimin e Qendrës për Zbatimin e Teorisë në Praktikë, zhvillimi rasteve kërkimore, hapjen e konkursit për mobilitet të studenteve, etj.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas