Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rektori Temaj priti në takim Deputeten shqiptare në Parlamentin e Kroacisë, Ermina Lekaj-Përlaskaj me prejardhje nga Prizreni

02 Gusht 2019

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj dhe Prorektoret, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani dhe Prof. Ass. Dr. Shemsi Morina, të premten kanë pritur në takim Deputeten shqiptare në Parlamentin e Kroacisë, Ermina Lekaj-Përlaskaj me prejardhje nga Prizreni dhe deputetin kroat Ivan Ćelić. Ćelić është kryetar i grupit të miqësisë ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë dhe në të njëjtën kohë kryetar i komisionit të Zagrebit për parandalimin e abuzimit të drogës dhe formave të tjera të varësisë.

Në këtë takim u bisedua për bashkëpunim në mes të UPZ-së dhe universiteteve kroate.

Rektori Temaj i falënderoi për vizitën delegacionin nga Kroaci dhe theksoi se UPZ e mirëpret zgjerimin e bashkëpunimit me universitetet nga Kroacia, shtet mik i Kosovës.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas