Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Prorektori Morina ishte mysafir në emisionin e mëngjesit në RTK

30 Gusht 2019

Prof. Ass. Dr. Shemsi Morina, prorektor nw UPZ, ishte mysafir në emisionin e mëngjesit në RTK, ku u diskutua për konferencën shkencore që zhvilloi punimet prej 26-30 gusht 2019 bashkë me partnerët vendor dhe ndërkombëtar. Ai theksoi se organizimi i konferencave shkencore të këtij primati në UPZ është rezultat i punës dhe përkushtimit të menaxhemntit dhe gjithë stafit të universitetit, dhe është një barometër që në UPZ nuk kemi vetëm mësimdhënie dhe mësimnxënie por këtu prezantohen punime shkencore nga fusha të ndryshme dhe se kemi rritje të cilësisë.

Ai po ashtu foli për sfidat me të cilat ballafaqohet UPZ tani, sa i përket procesit të riakreditimit institucional, dhe shprehi besimin e tij se edhe këtë sfidë do ta tejkalojmë pasi që UPZ ka të drejtë në ankesën që ka parashtruar dhe se presim që KSHC të reflektojë në këtë drejtim.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas