Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

UPZ lidh marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Nacional në Chungnam në Republikën e Koresë

22 Tetor 2019

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka lidhur marrëveshje për bashkëpunim me Universitetin Nacional në Chungnam të Koresë, Fakultetin e Agrikulturës dhe Shkencave të Jetës, Divizioni i Shkencave të Kafshëve/ produkteve të qumështit.

Marrëveshja është nënshkruar nga Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj dhe nga Dong Il Jin, Ph.D. Dekan në këtë fakultet. Marrëveshja është lidhur të hënën gjatë vizitës që po zhvillon rektori Temaj në Kore.

Në marrëveshje parashihet shkëmbim i profesorëve, studentëve, trajnime të stafit administrativ, studime të përbashkëta, përkrahje të UPZ, sidomos për Fakultetin e Shkencave të Jetës, drejtimin e Agrobiznesit në UPZ.

Rektori Temaj ishte i shoqëruar nga profesori i UPZ, Prof. Asoc. Dr. Shukri Maxhuni dhe z. Përparim Avdullahu, përkthyes në UPZ.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas