Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Prorektori Morina dhe profesori Bojaxhi vizituan Konsullaten e Kosovës në Romë

31 Tetor 2019

 

Delegacioni i Universitetit Ukshin Hoti nga Prizreni, në përbërje nga Prof.Ass.Shemsi Morina Prorektor për mësimdhënie, çështje të studenteve dhe kërkime shkencore, si dhe Prof.Ass. Faruk Bojaxhi, u priten nga Konsuli i Ambasades së Kosovës në Romë z.Arben Mehmeti, me të cilin diskutuan qeshtje të ndryshme që kanë të bëjnë me mundësinë e thellimit të bashkëpunimit të UUHP-së me Universitete të ndryshme në Itali, normalishtë duke perdorur edhe reputacionin e Ambasadës së Kosovës në Romë. Konsuli premtoi se ky Institucion i Kosovës në Itali, ka kontakte të shumta dhe mardhënje mjaftë të mira me shumë Universitete në Itali, dhe garantoi se UUHP pa dyshim do të ketë mundësi shumë të mira që të bashkëpunoj me Universitete të tjera, duke patur parasysh faktin se shteti Italian mbështet shumë projekte ne fushën e arsimit të lartë.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas