Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Qendra e Karrierës&Alumni dhe GIZ organizuan Trajnim përgatitor për aplikime për studime postdiplomike dhe punësim

02 Qershor 2020

 

Qendra e Karrierës&Alumni në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në bashkëpunim me Këshilltarët e DIMAK Kosova dhe GIZ-in gjerman, të martën organizuan "Trajnim përgatitor për aplikime për studime postdiplomike dhe punësim". Në trajnim online, mjaftë interaktivë, morën pjesë 100 pjesmarrës, të cilët e vlerësuan shumë të dobishëm për zhvillimin e njohurive të tyre.
Në trajnim u shpjeguan në detaje elemente të rëndësishme siç janë: CV, Letra Motivuese dhe Teknikat e Intervistimit. Pjesëmarrësit e trajnimit gjithashtu u informuan rreth procesit te aplikimit, kritereve dhe aplikimit te vizës per Ausbildung.

Në organizimin e këtij trajnimi kontribut dhanë edhe Parlamenti Studentor dhe Prof.Ass. Dr. Serdan Kervan, mësimdhënëse ne Fakultetin e Edukimit në Universitet. Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren edhe më hëret ka bashkëpunuar me organizatën gjermane GIZ, dhe se në të ardhmen ky bashkëpunim dhe të zgjerohet dhe thellohet.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas