Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Humanisti Halil Kastrati me “Jetimat e Ballkanit” dhuruan 1000 palë dorëza dhe 1000 maska mbrojtëse për studentët

03 Qershor 2020

 

Humanisti Halil Kastrati me bashkëpunëtorët e tij nga Shoqata Bëmirëse “Jetimat e Ballkanit”, të mërkurën vizituan Universitetin e Prizrenit "Ukshin Hoti" dhe dhuruan 1000 palë dorëza dhe 1000 maska mbrojtëse për studentët. Ata u pritën nga Rektori Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, i cili i falenderoi për donacionin e dobishëm në kohë të duhur dhënë Universitetit.

 

Humanisti Halil Kastrati shprehu knaqësinë që kanë mundësinë t’i ndihmojnë Universitetit në këtë kohë pandemie, kur po mbahen provimet e studentëve në kushte të posaçme që nevojiten mjetet mbrojtëse dhe kujdes i veçantë, duke ju uruar suksese studentëve. Ai falenderoi donatorin G.T i cili ka dashur të jetë anonim. “Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!”, u shpreh ai për donatorët e shumtë të kësaj shoqate bëmirëse.

I pranishëm me këtë rast ishte edhe kryetari i Parlamentit Studentor Milot Krasniqi i cili dhe kontribut në këtë drejtim.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas