Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rektori Temaj priti në takim Kolonel Figus Gianluca, komandant i Regjionit Perendim të KFOR-it, njëherësh komandant i kontingjentit Italian

24 Shtator 2020

 

Rektori Temaj priti në takim Kolonel Figus Gianluca, komandant i Regjionit Perendim të KFOR-it, njëherësh komandant i kontingjentit Italian.

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, të enjtën ka pritur në takim, Figus Gianluca, komandantin e KFOR-it Italian, njëherësh komandant i Regjionit Perëndim. Rektori Temaj e njoftoi atë me të arriturat dhe zhvillimet në Universitet. Ai pohoi se Universiteti aktualisht është duke pranuar aplikantët e rijnë për regjistrim në vitin akademik 2020/2021, dhe se interesimi është i kënaqshëm. Po ashtu bëri të ditur se janë ndërmarr të gjitha masat e nevojshme për parandalimin e Pandemisë Covid-19.

Në takim ishin edhe bashkëpunëtorët e rektorit Temaj në menaxhment, Prof. Ass. Dr. Shemsi Morina, Prorektor për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore dhe Prof. Ass. Dr. Soner Yildirim, Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Ngritje të Cilësisë.

 

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"  Këshilli Drejtuesi i Universitetit "Ukshin Hoti", të premten mbajti mbledhjen e radhës. Mbledhjen e hapi kryesuesi i KD-së, Prof. Asoc. Dr. Naser Bajraktari. Mbledhja kishte këtë rend dite: Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar, raporti i rektorit për të arriturat dhe sfidat e universitetit dhe shqyrtimi i kërkesave të ndryshme drejtuar KD-së.    "

Këshilli Drejtuesi i Universitetit

Këshilli Drejtuesi i Universitetit "Ukshin Hoti", të premten mbajti mbledhjen e radhës.

Mbledhjen e hapi kryesuesi i KD-së, Prof. Asoc. Dr. Naser Bajraktari. Mbledhja kishte këtë rend dite: Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar, raporti i rektorit për të arriturat dhe sfidat e universitetit dhe shqyrtimi i kërkesave të ndryshme drejtuar KD-së.