Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Këshilli Drejtues mori vendim për krijimin e një Shtabi Menaxhues, për momitorimin e Pandemisë Covid-19

27 Tetor 2020


Sot me datë 27 tetor 2020, në sallën e mbledhjeve në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit u mbajt mbledhja e radhës e Këshillit Drejtues të Universitetit "Ukshin Hoti" në Prizren.
Në mbledhje morën pjesë: prof. Asoc. Naser Bajraktari (kryesues), Hajrije Skrelje, Rifat Morina, Rifat Hoxha, Drita Krasniqi, Ylli Kortoçi, Burim Berisha, Milot Krasniqi, Abdullah Etemi.

Në fillim të mbledhjes u miratua procesverbali i mbledhjes së kaluar.
Pastaj Këshilli Drejtues mori vendim për krijimin e një Shtabi Menaxhues, për momitorimin e Pandemisë Covid-19.
Si pikë e rendit të ditës ishte edhe verifikimi i mandatit për antarët e rinj të Këshillit Drejtues, të: prof. Asoc. Dr. Drita Krasniqi, prof.ass. dr. Ylli Kortoçi, prof. Ass. dr. Rifat Morina prof. Ass. dr. Rifat Hoxha.
Në këtë mbledhje, KD-ja mori vendim për Forminin e Komisionit për ndarjen e bursave për studentët.
Gjithashtu, u bë shqyrtimi i ankesave dhe shkresave që kishin ardhur në adresë të Këshillit Drejtues.


<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas