Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian

28 Janar 2021

 

 

Projekti “SHPRESË”, dhe Fakulteti i Edukimit në Prizren pritën në vizitë delegacionin e Caritasit zvicerian

Zyrtarë kryesor të Caritasit zvicerian me seli në Bern të Zvicrës këto ditë kanë qënduar për vizitë në Kosovë, të përfaqësuara nga nga Znj. Sandra Ege (Drejtoreshë e Programit për Kosovë) dhe Znj. Christine Holesek (Zyrtare e Programit për Kosovë), dhe po ashtu, Drejtorin e ri të Caritasit Zviceran në Kosovë, z. Gerhard Schaumberger.

Qëllimi i vizitës ishte organizimi i aktiviteteve me studentë nën udhëheqjen e profesorëve, në klasën e pajisur nga Caritasi Zviceran, dhe takim i shkurtër me përfaqësuesit e grupit punues, diskutim rreth bashkëpunimit, rezultateve të arritura në mes të Projektit “SHPRESË”, Caritasi Zviceran, dhe Fakultetit të Edukimit në Prizren.

Të tria palët u dakorduan për thëllimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit për projektet e radhës.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"  Këshilli Drejtuesi i Universitetit "Ukshin Hoti", të premten mbajti mbledhjen e radhës. Mbledhjen e hapi kryesuesi i KD-së, Prof. Asoc. Dr. Naser Bajraktari. Mbledhja kishte këtë rend dite: Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar, raporti i rektorit për të arriturat dhe sfidat e universitetit dhe shqyrtimi i kërkesave të ndryshme drejtuar KD-së.    "

Këshilli Drejtuesi i Universitetit

Këshilli Drejtuesi i Universitetit "Ukshin Hoti", të premten mbajti mbledhjen e radhës.

Mbledhjen e hapi kryesuesi i KD-së, Prof. Asoc. Dr. Naser Bajraktari. Mbledhja kishte këtë rend dite: Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar, raporti i rektorit për të arriturat dhe sfidat e universitetit dhe shqyrtimi i kërkesave të ndryshme drejtuar KD-së.