Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Urimi i Rektorit Temaj për 17 Shkurtin - Ditën e Shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës

16 Shkurt 2021

 

 

Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, Rektor në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren, uron të gjithë studentët, stafin akademik, punëtorët e administratës dhe të gjithë qytetarët për festën e 17 Shkurtin, Ditën e shpalljes së Pavarësisë të Republikës së Kosovës.

 

Kosovën dhe Universitetin përvjetori i 13 i shpalljes së pavarësisë, një ditë shumë e rëndësishme për vendin tonë, e gjen më të zhvilluar në të gjitha aspektet.

 

Deri këtu është arritur falë dëshmorëve që ranë për lirinë e vendit dhe të gjithë atyre që sakrifikuan dhe kontribuuan në mënyra të ndryshme.

 

Neve na mbetet që ta ndërtojmë vendin duke punuar me  përkushtim.

 

Urime për shumë mot Ditën e Pavarësisë!

 

Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj - Rektor

Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren

 

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas