Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Një delegacion profesorësh nga SHBA vizituan Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

18 Qershor 2015

Rektori Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, të enjten ka pritur një delegacion nga SHBA, si urëlidhëse me Georgia Gwinne Collage nga shteti Gerorgia. Pjesë e delegacionit ishin Randy Rainwater - pastor në Grace Fellowship Church, Georgia Susane Arduin, - profesorë Meghan Crowly - Business Bryan Carey - Kosovo Hope Staff Berat Gegaj - Drejtor i Kosovo Hope Staff, i këmbimit të nxënësve SHBA- KOSOVË dhe Xheneta Kuçi - studente në Georgia Gwinette College.

Rektori Vataj i falënderoi për vizitën dhe gatishmërinë e shprehur për të vendos kontakte mes UPZ-së dhe universitete amerikane.

 

Ky takim ishte për vendosjen e lidhjeve ndërmjet Universitetit “Ukshin Hoti” të Prizrenit dhe Georgia Gëinne College nga shteti i Georgia SHBA. Gjatë vjeshtës pritet që të arrihet vendosja e bashkëpunimit në mes të dy institucioneve.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas