Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Urimi i Rektorit Vataj për Ditën e Pavarësisë “17 Shkurtin”

17 Shkurt 2016

Urimi i Rektorit Vataj për Ditën e Pavarësisë “17 Shkurtin”

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, studentëve, mësimdhënësve, stafit administrativ dhe të gjithë qytetarëve të Kosovës ua uron Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës, “17 shkurtin”.  Kjo ditë të shërbej për të përkujtuar sakrificën dhe gjakun e të gjithë të rënëve për liri dhe pavarësi. Falë luftës çlirimtare të  UÇK-së dhe mbështetjes së miqve ndërkombëtar, Kosova u çlirua nga Serbia dhe u hap rruga për shpalljen e pavarësisë më 17 Shkurt 2008.

Tani na mbetet që të ndërtojmë dhe zhvillojmë shtetin duke i kryer obligimet tona kushtetuese e ligjore ndaj vendit.

Urime për shumë mot Ditën e Pavarësisë!

Me nderime,

 

Prof. Dr. Ramë Vataj

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas