Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

UPZ ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Pulas në Kroaci

29 Shkurt 2016

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Pulas në Kroaci. Marrëveshja përkatëse është nënshkruar nga rektorët e të dy universiteteve të hënën gjatë një vizite që po zhvillon në Kroaci, Rektori i UPZ-së, Prof. Dr. Ramë Vataj, Kryesuesi i Këshillit Drejtues, Dr. Sc. Bekim Gashi dhe Prorektori për Marrëdhënie me Jashtë Dr. Sc. Sadik Idrizi.

 

Në bazë të marrëveshjes Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren dhe Universiteti i Pula-s do të bashkëpunojnë në shkëmbimin e dijës dhe përvojave, mobilitetin e studentëve, profesorëve dhe stafin jo akademik, organizimin e aktiviteteve shkencore, organizmin e seminareve dhe konferencave të ndryshme dhe në aktivitete të ngjashme.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas