Programet

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Programi Bachelor ne Universitetin e Prizrenit:

1. Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

 • Dizajn Softveri
 • Teknologji Informative dhe Telekomunikimi

2. Fakulteti Ekonomik

 • Menaxhment Ndërkombëtar
 • Administrim Biznesi

3. Fakulteti Juridike

 • Fakulteti Juridik

4. Fakulteti Edukimit

 • Programi parashkollor
 • Programi fillor
 • Gjuhë gjermane

5. Fakulteti i Filologjisë

 • Gjuhë dhe letërsi shqipe
 • Gjuhë dhe letërsi angleze
 • Gjuhë dhe letërsi gjermane

6. Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit

 • Agrobiznes
 • Shkencat e Pyjeve dhe Mjedisit (Bachelor)

Mund te aplikojnë:

Të gjithë të diplomuarit që kanë abmicie dhe rezultate të mira paraprake nga shkolla e mesme.

Kohëzgjatja e studimeve:

Këto programe studimi mund të ndiqen:

Për nivelin bachelor 3 ose 4 vjet

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.