Ngjarje

 • Studentët e UPZ realizuan vizitë studimore në Liqenin e Badovcit

  Studentët e UPZ realizuan vizitë studimore në Liqenin e Badovcit

  Më 10.12.2019 studentët e vitit të IV të Fakultetit të Edukimit në UPZ së bashku me Prof. Asoc. Dr. Rifat Morina dhe Msc.(phd) Liridon Buqaj, realizuan një vizitë...

  11/12/2019 Lexo më shumë
 • Publikohet raporti ‘Hartëzimi i Nevojave të Komunitetit për Drejtësi 2019’

  Publikohet raporti ‘Hartëzimi i Nevojave të Komunitetit për Drejtësi 2019’

  Hapjen e beri Dekani i Fakultetit Juridik, Prof. Asoc. Dr. Kadri Kryeziu. Aktiviteti u be në bashkëpunim me USAID programi Drejtësia Vlen në bashkëpunim edhe Agjencinë për...

  09/12/2019 Lexo më shumë
 • Prorektorët Morina e Yildirim pritën në takim përfaqësuesit e “HERAS” dhe WUS Austria
  05/12/2019 - Prorektorët Morina e Yildirim pritën në takim përfaqësuesit e “HERAS” dhe WUS Austria

  Zv. Rektori Morina pasi i njoftoi me gjendjen në UPZ përfshirë të arriturat dhe sfidat me të cilat ballafaqohen, u shpreh mirënjohës për “HERAS”-in për mbështetjen e...

 • Urimi i Rektorit Temaj për Festën e 28 Nëntorit!
  27/11/2019 - Urimi i Rektorit Temaj për Festën e 28 Nëntorit!

  Sivjet Festa e 28 Nëntorit i gjeti shqiptarët duke u përballur me pasojat e tragjedisë që shkaktoi tërmeti. Ngushëllojmë familjet e viktimave dhe ndajmë dhimbjen me...

 • Në UPZ u mbajt Panairi i Katërt i Karrierës
  27/11/2019 - Në UPZ u mbajt Panairi i Katërt i Karrierës

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren të mërkurën është mbajtur Panairi i Katërt i Karrierës, i bashkë organizuar me organizatën gjermaneve GIZ, ku kanë marr...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • T2P
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET