Grupet e Studentëve për viti pare 2015/2016 në Drejtimin TIT (Ligjërata dhe Ushtrime)

29 Tetor 2015 << prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Daha fazla

Rekomandimet

""

Universiteti i Vjenes

http://www.wu.ac.at/en/