Fakulteti JURIDIK

Personeli i angazhuar akademik, për vitin akademik 2018/19 (semestri dimëror).

Emri dhe mbiemri

 • 1. Abdulla Azizi
 • 2. Abdylkadër Muçaj
 • 3. Adelina Rakaj
 • 4. Altin Shegani
 • 5. Arsim Thaqi
 • 6. Azem Kolloni
 • 7. Baki Koleci
 • 8. Berat Aqifi
 • 9. Besim Gollopein
 • 10. Dardan Berisha
 • 11. Diellza Kukaj
 • 12. Driola Susuri
 • 13. Egzon Qovanaj
 • 14. Eqrem Zenelaj
 • 15. Saranda Lekaj
 • 16. Ibrahim Mala
 • 17. Fadil Kryeziu
 • 18. Bahrije Besimi
 • 19. Ibrahim Gashi
 • 20. Kastriote Vlahna
 • 21. Lirak Karjagdiu
 • 22. Lulzim Ramiqi
 • 23. Mentor Lecaj
 • 24. Naim Spahiu
 • 25. Safet Hoxha
 • 26. Sevdie Kadriu
 • 27. Simeana Beshi
 • 28. Shadan Ramadani
 • 29. Shanoela Berisha
 • 30. Shqipe Morina
 • 31. Visar Hoxha
 • 32. Sedat Kryeziu
 • 33. Murtez Zekolli
 • 34. Kosovare Sopi

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së