Jeta në Kampusi

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Parkingu në Universitetin e Prizrenit

Mirë se vini në UPZ! Rregulloret këtu janë për qëllim të krijimit  të rendit dhe sigurinë në përdorimin e automjeteve në kampus. Kufiri i shpejtësisë është 20 km/h. Automjetet duhen të operohjnë  në përputhje me të gjitha automjetet  e qytetit të Prizrenit dhe ligjeve të trafikut.

Parkimi i veturave

  • Të gjithë studentët dhe punonjësit duhen t’i parkojnë veturat e tyre jashtë rrethojës së Universitetit.
  • Parkingu i veturave Parkingu i ëeturave mund t bëhet vetëm mbrapa Universitetit afër rrethojës së Universitetit.
  • nuk mund te bëhet përpara Universitetit tek rruga kryesore (Dënimet dhe
  • konfiskimi i veturave mund të bëhet në cdo kohë).

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit