Personeli Akademik i Angazhuar

 

Mësimdhënësi

 • Prof.asoc.dr. Muhamet Hamiti
 • Prof. ass.dr.Vjosa Hamiti
 • Dr. Ismet Bujupaj
 • Dr. Aida Alla
 • Prof.dr.Brikena Kadzadej
 • Dr. Ertan Basha
 • Prof.asoc.dr. Naser Mrasori
 • Mr. Vilson Marku
 • Mr. Shkurte Veliu Ajdini
 • Mr. Nazli Tyfekci
 • Ma. Sahar Jawadi
 • Mr. Ilir Krusha
 • Mr. Armend Bytyqi
 • Mr. Dardane Bojaxhi
 • Mr. Rrezarta Ramadani
 • Mr. Dorinë Rakaj
 • Mr. Arta Hallaqi
 • Mr. Herolinda Bylykbashi
 • Mr. Adelajda Baftiu
 • Mr. Xhevdet Rusinovci
 • Mr. Elsa Vula
 • Mr. Saranda Buzhala
 • Mr. Labinot Krasniqi
 • Mr. Osman Buleshkaj
 • Mr. Artnesa Osmanaj

 

 

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.