Personeli Akademik i Rregullt

 • Halil Kukaj

  Halil

  Kukaj

  Profesor Asocuar, Dekan

 • Hamdi Hoti

  Hamdi

  Hoti

  Profesor Asocuar, Prodekan

 • Gani Gjini

  Gani

  Gjini

  Profesor Asistent

 • Bexhet Brajshori

  Bexhet

  Brajshori

  Profesor Asistent

 • Bekim Berisha

  Bekim

  Berisha

  Profesor Asocuar

 • Hysni Terziu

  Hysni

  Terziu

  Profesor Asistent

 • Shukri Maxhuni

  Shukri

  Maxhuni

  Profesor Asocuar

 • Artan Nimani

  Artan

  Nimani

  Profesor Asistent

 • Florije Govori

  Florije

  Govori

  Profesor Asistent

 • Nerimane Bajraktari

  Nerimane

  Bajraktari

  Profesor Asistent

 • Drita Krasniqi

  Drita

  Krasniqi

  Profesor Asistent

 • Rifat Hoxha

  Rifat

  Hoxha

  Profesor Asistent

 • Festim Tafolli

  Festim

  Tafolli

  Asistent

 • Anera Alishani

  Anera

  Alishani

  Asistent

 • Leonora Sopaj

  Leonora

  Sopaj

  Asistent

 • Marigona Geci

  Marigona

  Geci

  Asistent

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së