Personeli Akademik i Rregullt

 • Ismet Temaj

  Ismet

  Temaj

  Profesor i asocuar, Dekan

 • Sabahajdin Cena

  Sabahajdin

  Cena

  Prof. Dr.

 • Soner YILDIRIM

  Soner

  YILDIRIM

  Profesor Asistent, Shef i Programit në Gjuhën Turke

 • Vedat Bajrami

  Vedat

  Bajrami

  Profesor Asistent, Shef i Programit në Gjuhën Boshnjake

 • FAHREDIN SHABANI

  FAHREDIN

  SHABANI

  Profesor i asocuar

 • Ragip Gjoshi

  Ragip

  Gjoshi

  Profesor Asistent

 • Münevver YILDIRIM

  Münevver

  YILDIRIM

  Profesor Asistent

 • Bajram Çupi

  Bajram

  Çupi

  Profesor Asistent

 • Shemsi Morina

  Shemsi

  Morina

  Profesor Asistent

 • Elsev Brina

  Elsev

  Brina

  Profesor Asistent

 • Albulena Alidema

  Albulena

  Alidema

  Asistente e Re

 • ARTAN RESHANI

  ARTAN

  RESHANI

  Asistent i Ri, Shef i Programit

 • Ajka Aljilji

  Ajka

  Aljilji

  Profesor Asistent

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së